Accidente și infracțiuni pe drumurile hunedorene

În data de 25 ianuarie 2022, ora 10:57, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DN 66, în zona localității Hațeg s-a produs un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Polițiștii ajunși la fața locului, în urma verificărilor preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 53 de ani din municipiul Sibiu,  a condus un autoturism pe DN 66, în direcția de mers Călan spre Hațeg, iar la km 184+670m pe o porțiune de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturismul care circula regulamentar din sens opus și era condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Brăhășești, județul Galați. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Sibiu, care în momentul producerii accidentului se afla pasager pe locul din partea dreaptă față în autoturismul condus de către bărbatul de 53 de ani din municipiul Sibiu.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării  îngrijirilor medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În data de 25 ianuarie 2022, ora 17:15, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 7, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești în care au fost implicate 2 autoturisme.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Beriu, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Deva spre Simeria, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de  32 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta față a autoturismului care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

 

În data de 26 ianuarie 2022, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Orăștie,  au oprit un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Orăștie, în timp ce se deplasa pe strada Armatei din municipiul Orăștie, fără a deține permis de conducere pentru categoria de autovehicul condusă .

În cauză, polițiștii au întocmit dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 26 ianuarie 2022, ora 00:02, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, au depistat în trafic pe strada Trandafirilor, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea  un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *