O simeriancă de 53 de ani a pus poliția rutieră pe jar

În data de 10 aprilie a.c., la ora 14:50, poliţiştii rutieri au oprit în trafic,  pe strada Atelierului, din orașul Simeria, autoturismul condus de o femeie, căreia    i-au solicitat să prezinte documentele persoanele şi documentele autoturismului pe care îl conducea. La solicitarea polițistului rutier, conducătoarea auto a prezentat doar documentele personale, motivând faptul că documentele autoturismului se află acasă.

Poliţiştii au  solicitat femeii să se supună testării cu aparatul etilotest, însă  aceasta a refuzat, demarând şi conducând autoturismul de pe strada Atelierului spre  strada Liliacului, din orașul Simeria.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase a autospecialei, şi au reușit blocarea autoturismului respectiv pe strada Liliacului, din orașul Simeria.

Conducătoarea auto, în vârstă de 53 de ani, din orașul Simeria a fost  condusă la sediul Poliţiei Orașului Simeria, unde a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data 11 aprilie a.c., în jurul orei 01:10, polițiștii au oprit în trafic,  pe bulevardul 22 Decembrie, din Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani,  din Deva.

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei  17:55,  polițiștii au oprit în trafic un autoturism care se deplasa  pe strada Sarmizegetusa, din orașul Hațeg.

Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din orașul Hațeg, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.