IPJ Hunedoara face angajări

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara face angajări. Se caută muncitori calificați, îngrijitor și operator controlor date.

Se organizează concurs pentru ocuparea unui post de  muncitor calificat IV-I la Serviciul comunicații și informatică. Candidații trebuie să aibă absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat și diplomă/certificat/calificare în domeniul telecomunicațiilor, informaticii sau să dețină un atestat/calificare a unui curs de operator centrală telefonică. În data de 8 decembrie este proba scrisă, iar în 15 decembrie interviul.

Totodată, IPJ Hunedoara mai organizează concurs pentru ocuparea funcției de operator controlor date III-I, la Serviciul rutier – Biroul accidente rutiere. În acest caz, candidații trebuie să să fi absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat și diplomă și să dețină certificat/atestat al absolvirii unui curs/program/modul de formare profesională în domeniul calculatoare și tehnologia informației/informatică, cu excepția celor care au absolvit liceul cu profil matematică-informatică sau a celor care dețin diplomă de licență în specializarea informatică/ calculatoare sau specializări conexe ale acestora.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat IV-I la Serviciul logistic-tehnic; muncitor calificat IV-I la Serviciul logistic – Biroul administrarea patrimoniului imobiliar și intendență; muncitor calificat IV-I la Poliția Orașului Hațeg – deservire și îngrijitor la Poliția Municipiului Lupeni – deservire.

Condițiile de participare la concurs diferă în funcție de posturi. Astfel, pentru postul de muncitor calificat IV-I la Serviciul logistic – Biroul administrarea patrimoniului imobiliar și intendență candidații trebuie să obțină autorizație de acces la informații clasificate clasa „secret de serviciu”; să dețină permis de conducere categoria B; să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat sau pregătire prin școală de arte și meserii/școală profesională finalizată cu examen de certificare a calificării profesionale în domeniile: instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, instalații de încălzire centrală, instalator pentru construct; să dețină cursuri sau atestate în domeniile fochist.

Pentru postul de muncitor calificat IV-I la Poliția Orașului Hațeg – deservire persoanele care depun dosarul trebuie să să obțină autorizație de acces la informații clasificate clasa „secret de serviciu”; să dețină permis de conducere categoria B; să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat sau pregătire prin școală de arte și meserii/școală profesională finalizată cu examen de certificare a calificării profesionale în domeniile: construcții, instalații și lucrări publice; să fi absolvit cursuri sau atestate în domeniile: zugrav, ipsosar, vopsitor sau tapetar.

În schimb, pentru postul de îngrijitor la Poliția Municipiului Lupeni – deservire candidații trebuie să obțină autorizație de acces la informații clasificate și să fi absolvit minimum 10 clase.

 

 

Monika BACIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.