Un bărbat a fost lovit și jefuit în tren

Bărbat reţinut de poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată

 

La data de 16 februarie 2022, în jurul orei 18:40, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați  cu privire la faptul că, într-un vagon, la plecarea trenului din Stația C.F. Deva, a avut loc o agresiune între doi călători.

Echipa de intervenție a identificat persoana vătămată, un bărbat de 34 de ani,  din judeţul Iași, care le-a declarat poliţiştilor  faptul că, în timp ce călătorea cu un tren Inter Regio de la  Stația C.F. Deva către Stația C.F. Simeria, a fost agresat de către un alt călător, care, pe fondul agresiunii fizice și a amenințărilor, i-ar fi sustras 150 de lei.

În urma activităţilor investigative, cel bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un bărbat de 38 de ani, din  judeţul Maramureș, a fost identificat în scurt timp de poliţişti.

Față de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru  24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.