Izolați din cauza lipsei infrastructurii rutiere

Zeci de persoane dintr-un sat hunedorean sunt izolate din cauza lipsei infrastructurii rutiere. Localnicii din Stăuini – un sat cu 70 de gospodării – sunt cei care au cerut ajutorul autorităților județene în încercarea de a rezolva problema accesului dinspre Mada către localitatea lor, care se realizează pe un drum comunal nemodernizat, greu accesibil inclusiv vara.

În zonă, Consiliul Județean Hunedoara a modernizat drumul județean DJ 705L care asigură legătura dintre DJ 705 și satul Mada.

Pe de altă parte, Consiliul Județean Hunedoara are în plan realizarea unei mai bune legături rutiere între localitățile comunei Balșa și localitățile din zona Bradului, dar și spre județul Alba. Astfel, la întâlnirea cu cetățenii din zona Balșa s-a discutat despre modernizarea DJ 741, pe tronsonul Poiana – Bucureșci, care ar asigura legătura rapidă între Balșa – Bucureșci – Crișcior. De asemenea, s-a discutat despre continuarea lucrărilor de plombare a drumului și toaletarea vegetației între Balșa și Poiana (DJ 705, DJ 741).

Colaborator

Un comentariu la „Izolați din cauza lipsei infrastructurii rutiere

  • 21 august 2019 la 14:37
    Permalink

    Ar trebui sa vedeți ce drum are primarul de la Balsa de acasă, pana unde are vacile.
    Nu a lipsit infrastructura.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *