Jandarm împuşcat accidental de un coleg, la schimbul de tură

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi-a împuşcat accidental un coleg în coapsă, miercuri dimineaţă, în timp ce se făcea schimbul de tură. Jandarmul împuşcat a fost dus la spital unde este internat, în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Denisa Iovan, a declarat că incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6:30, la schimbarea turelor
„Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept”, a declarat reprezentantul IJJ Prahova.
La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat jandarmului primul ajutor, acesta fiind preluat şi dus la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.
„La momentul de faţă este în afara oricărui pericol, rămânând în continuare internat. În prezent, exist o anchetă în desfăşurare, sub coordonarea procurorilor militari” a mai transmis purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Jandarmeriei Prahova.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *