Jandarmii hunedoreni vor fi prezenți la evenimentele publice, în acest sfârșit de săptămână

În acest final de săptămână, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara vor acționa atât independent, cât și în cooperare cu poliția, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

În acest sens, jandarmii hunedoreni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimente publice cum ar fi Concert aniversar Brukenthal 300 în municipiul Deva asigurarea ordinii publice în zona Mănăstirii Prislop sau Nedee Pădurenească în localitatea Bătrâna.

O atenție deosebită va fi acordată de către jandarmii hunedoreni și participanților de la Citadela Festival ce va fi găzduit în acest weekend de municipiul reședință de județ.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

De asemenea, vom fi prezenți în zona montană pe traseele turistice pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru sprijinirea/salvarea turiștilor aflaţi în dificultate.

Pentru siguranța dumneavoastră și pentru prevenirea situațiilor nedorite, jandarmii montani vă recomandă:

-în cazul în care întâlniți animale sălbatice, nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni;

-să vă echipați corespunzător zonei montane;

-să folosiți doar traseele marcate şi să urmăriți marcajele de pe traseu;

-să nu distrugeți semnele de orientare turistică ale traseelor;

-să nu lăsați în urmă resturi menajere depozitate în spaţii neamenajate;

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.