Jignirile nu țin loc de performanța managerială

Marile “realizări” ale conducerii social-democrate din fruntea Consiliului Județean Hunedoara sunt confirmate prin demisia managerului Spitalului Județean de Urgență Deva. Am atras atenția asupra situației cu care se confruntă Spitalul din Deva în conferința de presă din data de 15 martie. În ciuda faptului că în anul 2017 Spitalul Județean de Urgență Deva a primit mai mulți bani de la Consiliului Județean Hunedoara, restanțele și soldurile la furnizori au crescut nejustificat de mult. Aceeași unitate medicală a pierdut 3 milioane de lei pe care nu i-a folosit pentru a achiziționa medicamente și aparatură medicală.

Mărețele “realizări” ale pesediștilor se reflectă în bilanțul unității medicale, care a încheiat anul 2017 cu facturi restante în sumă de 3.971.050 lei. Tot în gloriasa epocă social-democrată au crescut galopant și cheltuielile de personal la 7.294.560 lei la finele anului 2017. Anul 2017 s-a încheiat, la SJU, cu un excedent de 982.750 de lei, dar și cu o pierdere de 7.939.390 de lei!

 

Domnilor Nistor, Bobora și Andronache cine sunt acum ipocriți?

Domnilor, cine a mințit cu nerușinare?

Demisia managerului din fruntea SJU Deva nu face decât să confirme afirmațiile noastre!

Timpul a demonstrat că am avut dreptate!

Domnilor, sănătatea hunedorenilor nu poate fi întreținută cu declarații fără fond! Noi am prezentat cifre reale, dumneavoastră ați venit cu declarații, care au fost demontate prin demisia managerului!

 

Președinte PNL Hunedoara,

Lucian Ovidiu Heiuș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *