JTP Groundwork. Cum poți obține finanțare UE pentru proiectele tale?

Ai o idee de proiect și te întrebi dacă ar putea primi finanțare europeană? Vino pe 12 octombrie în Petroșani să povestim despre ce înseamnă un proiect câștigător!

Tranziția către surse de energie mai curate nu este una facilă, generând dificultăți atât economice, cât și sociale celor 3 județe din Conurbaţia Jiului (Hunedoara, Gorj și Dolj). Cu toate acestea, fondul pentru Tranziţie Justă sprijină și încurajează comunităţile locale, autorităţile publice şi mediul de afaceri să valorifice noile oportunități europene.

Ce oportunități economice sunt sustenabile în regiunea noastră? Împreună le identificăm!

Cu susținerea Comisiei Europene, Valea Jiului Society, împreună cu autoritățile publice din Hunedoara, Gorj și Dolj sunt câștigătorii unui proiect menit să identifice metode de reușită și, de asemenea, de depăsire a ostacolelor care pot să stea în calea investițiilor. Prin proiectul Just Transition Groundwork în Conurbația Jiului am discutat cu peste 100 de persoane interesate din întreaga regiune despre cum putem îmbunătăți calitatea vieții în regiune dezvoltând mediul privat, iar pe 12 octombrie prezentăm concluziile acestor discuții.

Ce ne-am gândit să îți propunem?

Vino pe 12 octombrie la un atelier care să îți prezinte concret oportunităţile sociale şi de afaceri din judeţele Hunedoara, Gorj şi Dolj. În cadrul acestui atelier vor fi expuse concluziile întâlnirilor de până acum, dar și procedura de aplicare pentru obținerea finanțării adecvate pentru proiecte.

Înscrie-te completând acest formular: LINK AICI

Conurbația Jiului devine mai puternică prin implicarea ta!


Contact

valea.jiului.society@gmail.com ‖ 0722 697 550

www.valeajiuluiimplicata.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *