Jumătatea lunii martie aduce o avalanșă de competiții în stațiunile montane din Valea Jiului

Jumătatea lunii martie este încă una încărcată cu zăpadă în stațiunile montane din Valea Jiului. Sfârșitul de săptămână se anunță unul plin de evenimente în cele două stațiuni montane din Valea Jiului. Stațiunile Parâng și Straja găzduiesc diferite competii, devenite deja tradiționale.

Cea mai așteptată competiție montană poate este cea din Straja, dedicată veteranilor.  Sâmbătă, 16 martie, de la ora 10, în stațiunea Straja (Lupeni) se va desfășura Cupa Veteranilor la Schi, eveniment care adună laolaltă vârstnici din toate colţurile ţării.

În Parâng vor avea loc mai multe competiții sportive. Iubitorii ciclismului montan sunt așteptați sâmbătă și la cea de-a doua ediție a întrecerii inedite „Pedalează pe zăpadă”, competiție găzduită în Stațiunea Parâng începând cu ora 11:00 (Petroșani). Tot sâmbătă, sunteți invitați la concursul de săniuțe și jocuri distractive pe pârtie ,,Serbările Zăpezii” care va avea loc în stațiunea Parâng. Locul de întâlnire este Baza Didactică a CSȘ Petroșani – Pârtia A, startul pentru săniuș, la ora 11:00. Concursul de schi dedicat amatorilor (grupați pe 8 categorii de vârstă feminin și masculin) a fost reprogramat pentru duminică 17 martie, ora 11:00, tot în stațiunea Parâng.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *