Klaus Iohannis susţine miercuri o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă miercuri la Palatul Cotroceni, de la ora 18.00, a transmis Administraţia Prezidenţială.

La ora 13.00, şeful statului are o videoconferinţă cu membrii Consiliului European, potrivit agendei Preşedintelui României.

Preşedintele Consiliului European Charles Michel a convocat o întâlnire prin videoconferinţă, miercuri la ora locală 12.00, a membrilor Consiliului, pentru a discuta situaţia din Belarus. Oficialul european a precizat, luni pe Twitter, că este inacceptabilă violenţa la adresa protestatarilor, iar cetăţenii din Belarus au dreptul de a-şi alege liber liderul.

„Voi convoca o reuniune a membrilor Consiliului European miercuri, ora 12.00, pentru a discuta situaţia din Belarus. Cetăţenii din Belarus au dreptul de a decide cu privire la viitorul lor şi să aleagă liber viitorul lider. Violenţa împotriva protestatarilor este inacceptabilă şi nu poate fi permisă”, a scris preşedintele Consiliului European Charles Michel, luni pe Twitter.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.