L-aţi văzut?

În data de 13.04.2021, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin plângere de un bărbat din localitate cu privire la faptul că în data de 10.04.2021, fiul acestuia, TOMESC RUSALIN, de 49 de ani (foto), a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din municipiul Petroșani (având asupra sa o sacoșă cu haine) și nu a mai revenit.

Reclamantul a precizat că fiul său a mai plecat anterior de la domiciliu, însă a revenit după câteva zile.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,70-1,75 m, ochi căprui, corpolent, păr tuns scurt, grizonat, cu calviție până în partea din spate, iar la data plecării de la domiciliu purta purta un fâș de culoare albastră, pantaloni de culoare neagră şi cizme de cauciuc, negre.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, în cauză fiind solicitată măsura urmăririi naţionale.

În acest caz, poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *