L-ați văzut

În data de 22.04.2021, în jurul orei 10:15, la sediul Poliției Municipiului Orăștie s-a prezentat un bărbat din Orăștie, care a sesizat faptul că în ziua de 19.04.2021, în jurul orei 13:00, fiul său, PĂVĂLACHE RADU IOAN (foto),  în vârstă de 42 ani, din Orăștie, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt următoarele: față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, calviție frontală, barbă scurtă, fără semne particulare; la data plecării voluntare era îmbrăcat cu pantaloni trening de culoare albastră, geacă maro, poartă încălțăminte sport  de culoare închisă. Menționăm faptul că bărbatul a mai plecat voluntar de la domiciliu.

În urma  primirii sesizării, poliţiştii au demarat o serie de cercetări şi  activități de căutare, în vederea depistării bărbatului, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

În acest caz, poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *