L-ați văzut? Din luna noiembrie 2021 este de negăsit

În data de 15 februarie 2022, în jurul orei 13:15, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat de un  bărbat din municipiul Petroșani despre faptul că fiul acestuia, SEPNICZKI ȘTEFAN ALEXANDRU (foto), în vârstă de 28 de ani, se află  la muncă în Marea Britanie, însă din luna noiembrie 2021 nu a mai putut lua legătura cu acesta (bărbatul a ținut legătura telefonic ori prin intermediul rețelelor de socializare cu familia din România, însă de la data de 28 noiembrie 2021 nu a mai putut fi contactat).

Semnalmente:  înălțime 1.75-1.85 m, constituție atletică, păr creț, șaten închis, tuns scurt, ten închis, față ovală, ochi căprui (nu poartă ochelari de vedere), are un tatuaj pe degetul mare de la piciorul drept şi o cicatrice pe spate, la nivel median.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.