L-aţi văzut? A dispărut de la azil

În data de  10.09.2019, în jurul orei 22:40, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, care a reclamat faptul că, în data de 10.09.2019, la ora 19:30, a fost înștiințată telefonic de către reprezentanții unui azil din municipiul Hunedoara despre faptul că tatăl său, ANCUȚA IOSIF (foto), de 72 de ani, internat în respectiva instituție, a părăsit incinta în intervalul orar 18:30-19:00 și nu s-a mai întors.

Totodată, reclamanta a precizat faptul că tatăl său a fost internat în unitatea respectivă de aproximativ un an, acesta fiind cunoscut cu multiple afecțiuni medicale.

La momentul plecării de la azil, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blue-jeans, un hanorac bleumarin închis și era încălțat cu o pereche de pantofi de culoare neagră.

Semnalmente: circa 1,65 metri înălțime, fața ovală, păr tuns scurt (grizonat), constituție slabă, nu are semne particulare (fără mustață).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, pentru depistarea căruia a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea hunedoreanului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *