L-ați văzut? Un bărbat de 47 de ani, din Orăștie, este dat dispărut

În data de 31 octombrie 2022, în jurul orei 17:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către o femeie din Orăştie cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla la cumpărături pe raza municipiului Orăștie împreună cu fiul ei, FILIP LIVIU-OVIDIU (foto), în vârstă de 47 ani,  într-un moment de neatenție al mamei sale, bărbatul a plecat în mod voluntar într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, 100 kg., păr brunet (început de chelie); la momentul plecării voluntare, bărbatul era îmbrăcat într-un tricou verde, bluză de culoare albastră cu dungi roșii cu alb, pantaloni de culoare albastră și era încălțat cu pantofi sport de culoare negru cu alb.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice, în scopul depistării persoanei dispărute.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.