L-ați văzut?

În data de 31.01.2018, ofițerul de serviciu din cadrul  Poliţiei  Municipiului Petroşani a fost sesizat de un bărbat în vârstă de 76 de ani, din  municipiul Petroşani, despre faptul că în data de 29.01.2018, în jurul orei 09:00, fiul său BULBUCAN ȘTEFAN FLORIN (foto), în vârstă de 34 ani, s-a deplasat cu un microbuz din autogara Petroșani spre municipiul Deva, cu intenția de a ajunge Italia, însă nu a mai urcat din Deva în autocarul cu destinația Italia, iar familia nu a mai putut să îl contacteze.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reclamantul l-a condus pe fiul său la autogara Petroșani, iar de aici acesta a plecat cu un microbuz spre municipiul Deva. Bărbatul, în jurul orei 12:00, a luat legătura cu fiul său, care i-a spus că, în aproximativ o jumătate de oră urma să plece cu un alt autocar, cu destinația Italia, ceea ce, însă, nu s-a mai întâmplat.

Semnalmente: înălțime: aproximativ 1,65 – 1,70 m, greutate: aproximativ 80 kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten măsliniu, față rotundă, poată barbă scurtă întreținută și nu prezintă semne particulare pe față sau corp.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din fâș până la nivelul taliei având culoare galben, prevăzută cu fermoar și glugă, o pereche de pantalon tip blue jeans (de culoare albastru) care prezintă tăieturi în față, la nivelul coapselor, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare alb.

Polițiștii au demarat activități în vederea identificării persoanei în cauză, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată uitate de poliţie.

 

 Biroul de presă – IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.