Plecată de acasă la doar 14 ani

În data de 15.04.2018, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată  de o femeie din localitate, are a declarat că fiica sa, Stanciu Diana Valentina (foto), în vârstă de 14 ani, în data de 15.04.2018, în jurul orei 01:00, a plecat de la locuinţa sa din Petrila şi nu a mai revenit.

Totodată, mama minorei a declarat că nu e prima oară când aceasta pleacă de acasă, existând posibilitatea să fi plecat cu un prieten, în municipiul Arad.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m., aprox. 45 kg., ochi căprui, păr şaten, tuns la baza umerilor, faţă ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare roz cu două dungi roşii pe mâneci, o pereche de blue-jeans şi pantofi sport culoare roz.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei, faţă de care a  fost solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *