Lecțiile trec în online

Elevii din Valea Jiului vor învăța de acasă, prin intermediul internetului. Dascălii celui mai mare colegiu din Valea Jiului au anunțat că nu se pierde niciun curs. La Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, lecțiile vor trece în mediul virtual. Există această posibilitate.

Este important să tratăm cu maximă responsabilitate și seriozitate măsurile popularizate de mass-media și, mai mult, elevii și noi toți să evităm spațiile aglomerate. De asemenea, întreruperea cursurilor nu este echivalentă cu începerea unei vacanțe. Vă asigurăm că toate cadrele didactice ale colegiului vor face tot ce este posibil să păstreze continuitatea procesului de învățare prin intermediul mediului virtual. Prioritar este ca toți elevii nostri să recupereze materia la toate disciplinele studiate în anul școlar curent. Ne preocupă în mod special Examenele Naționale de Evaluare și respectiv de Bacalaureat! Am luat măsuri ca în aceste zile care urmează elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să beneficieze de continuitate prin postarea pe grupurile claselor a lecțiilor și, implicit, a temelor”, spune Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani.

La o altă unitate de învățământ din Valea Jiului, elevii din clasele gimnaziale vor avea sarcini de efectuat și pe o platformă de învățare online (www.asq.ro), pe care au fost create conturi individuale. Fiecare elev va primi numele de utilizator și parola, în mod privat, și va urmări să rezolve temele primite de la cadrele didactice.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.