Liberalii hunedoreni nu răspund la intoxicările adversarilor politici

Deputatul Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara, a vorbit, astăzi, în cursul unei conferințe de presă, despre situația existentă, la ora actuală în Primăria municipiului Deva.

„Colegul nostru Florin Oancea, nou ales primar al Devei, în puținul timp de la preluarea mandatului, a constatat mai multe aspecte nefirești. Astfel, a constatat o proastă administrare, un dispreț față de cheltuirea banului public, o schemă supradimensionată de personal.

Și nu este deloc plăcut să constați că la aceste lucruri a asistat un aliat de-al tău, Răzvan Mareș. Acesta și Ovidiu Moș, care a fost, anul trecut, timp de șapte luni, primar al Devei, au închis ochii la aceste lucruri. Florin Oancea, în mod firesc, a propus schimbarea viceprimarilor, pentru că nu poți delega atribuțiuni unor persoane în care nu mai ai încredere, dar acest lucru nu s-a putut. Mai mult, cei de la PSD și-au arătat disprețul față de deveni, neprezentându-se la ședință, deși au fost aleși pentru a lua parte la lucrările Consiliului Local. Noi nu ne dorim viceprimar liberal, pentru că avem doar cinci consilieri locali, și nici nu vom face alianță cu PSD. Le cerem celor de la PSD și PSRO, care au majoritatea împreună, să vină cu noi propuneri de viceprimari, pe care le vom susține. În plus, nici nu răspundem intoxicărilor cu care vin adversarii noștri politici. Am auzit că Răzvan Mareș ar fi declarat că Tiberiu Balint și Florin Oancea ar fi spus că vor să preia conducerea județeană a partidului. Este o intoxicare clară. Nimeni nu este etern în funcție, iar eu îl văd pe Florin Oancea ca un bun președinte al PNL la nivel de județ. Apoi nici nu voi face jocul celor de la PSD.

La împărțirea sumelor pentru plata arieratelor și a cofinanțărilor, comuna Șoimuș a primit o sumă ridicolă, aici fiind, clar, o răzbunare a lui Laurențiu Nistor pe Mihai Irimie. Tot la aceste mișcări subterane ar fi și alocarea unei sume mari către comuna Crișcior, unde primar este Ovidiu Furdui, contracandidatul meu la funcția de președinte al organizației județene a PNL. Este o încercare a PSD de a băga zâzanie în PNL, dar acest lucru nu le va reuși”, a spus Lucian Heiuș.

 

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *