Lista primelor unități școlare care ar putea primi bani pentru reducerea abandonului școlar

23 de unități de învățământ din județ sunt eligibile pentru a beneficia de granturi pentru reducerea abandonului școlar. Unitățile de învățământ sunt eligibile să primească finanțare în prima rundă de finanțare.

Astfel, până în data de 13 martie la ora 16:00, se pot depune cererile de finanțare pe platform UEFISCDI. A început sesiunea de depunere de proiecte pentru școlile care vor granturi prin care să reducă abandonul școlar. Ghidul solicitantului – condiții specifice de accesare a Schemei de Granturi – runda 1 – din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS) a fost publicat de Ministerul Educației. În prima rundă de finanțare sunt prioritizate peste 1.700 de școli, după cum se arată în anunț. 23 de unități de învățământ sunt din județul Hunedoara.

Lista finală a unităților de învățământ beneficiare de granturi (inclusiv valoarea granturilor acordate) va fi aprobată prin ordin al ministrului educației și publicată pe Ministerului Educației la data de 31 martie 2022, conform documentului.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.