Locul I pentru pasionații de robotică de la Petrila

Micuții care participă la clubul de robotică și programare din Petrila s-au întors cu primul loc de la etapa regională a festivalului-concurs de robotică desfășurat în cadrul Târgul de Ştiinţă şi Tehnologie pentru copii CODEKids Fest. Membrii clubului First Line din Petrila și-au adjudecat locul I în competiția din Regiunea Sud-Vest și, implicit, calificarea la etapa națională a concursului.

Competiția a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020, în sistem de desfăşurare on-line, pe platforma Hopin, iar copiii care iau parte la clubul  de robotică le-au demonstrat membrilor juriul că sunt cei mai buni programatori din rândul competitorilor Regiunii Sud-Vest, câștigându-și astfel dreptul de calificare la etapa finală a acestei competiții destinate elevilor.

Evenimentul face parte din proiectul ”CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice”, iar în Regiunea Sud-Vest, acesta a fost organizat de către Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Paul Iorgovici” Caraș-Severin și Biblioteca Județeană ”Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.