Lovitură pentru Consiliul Județean! Tribunalul Hunedoara suspendă schimbarea organigramei

Direcția Tehnică a Consiliului Județean va funcționa în continuare, iar organigrama instituției va rămâne la fel deocamdată.

Președintele Mircea Bobora a inițiat un proiect de hotărâre, în urmă cu aproximativ o lună, prin care propunea schimbarea organigramei, asta însemnând și desființarea Direcției Tehnice. Proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor, însă nici până astăzi nimic nu s-a schimbat în cadrul instituției.

Ca să nu își piardă funcția, directoarea Direcției Tehnice, Carmen Guran, a atacat hotărârea în instanță.

Tribunalul Hunedoara a decis în ședința de ieri, ca hotărârea inițiată de Bobora să fie suspendată. Astfel, Direcția Tehnică va continua să funcționeze, iar Carmen Guran rămâne directoare, cel puțin până când instanțele de judecată vor da o decizie definitivă în acest caz.

„Admite acţiunea precizată formulată de reclamanta Guran Carmen în contradictoriu cu UAT Judetul Hunedoara (Consiliul Judetean Hunedoara ) şi Preşedintele Consiliului Judetean Hunedoara – Mircea Flaviu Bobora şi în consecinţă: Suspendă executarea Hotărârii nr. 26/31.01.2019 a CJ HD precum şi executarea Dispoziţiei nr. 38/1.02.2019 emisă de Preşedintele CJHD până la pronunţarea instanţei de fond. În temeiul art.451 alin.2 C.pr.civilă reduce onorariul apărătorului ales şi obligă pârâţii la 2100 lei cheltuieli de judecată către reclamantă. Cu recurs în 5 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunal”, se arată în decizia dată de Tribunalul Hunedoara.

Hotărârea nr.26/31/01/2019 privind aprobarea organigramei poate fi consultată AICI

 

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.