Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la blocurile sociale din Deva

Direcţia de Asistenţă Socială Deva continuă lucrările şi reparaţiile la blocurile de locuinţe sociale din municipiu.

În ultimele săptămâni, au fost realizate intervenţii la imobilele din zonele Zăvoi, Hărăului şi Nicolae Grigorescu.

 

Principalele lucrări efectuate:

– reparaţii scări exterioare şi intrare în bloc, la cele 9 imobile de locuinţe sociale din zona Zăvoi (înlocuire gresie deteriorată), refacerea copertinelor de policarbonat deteriorate, de la intrarea în bloc şi reparaţii la gardul metalic care împrejmuieşte spaţiile verzi

– reparaţii la tavanul unui apartament din zona Zăvoi (bloc 6), deteriorat ca urmare a unei defecţiuni la coloana principală de alimentare cu apă a imobilului, precum și lucrări de întreținere la alte două apartamente din imobil

– înlocuirea pompei submersibile pentru apă uzată, la blocul 9, zona Zăvoi și decolmatarea canalului colector, în colaborare cu S.C. ”Apaprod” S.A.

– înlocuirea burlanelor pentru scurgerea apei pluviale la imobilele din zonele Zăvoi şi Hărăului.

Lucrările de reparaţii şi întreţinere la blocurile de locuinţe sociale aflate în administrarea DAS Deva sunt efectuate la solicitarea locatarilor, de către angajaţi ai Biroului Administrarea şi Exploatarea Locuinţelor din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ, iar costul materialelor este suportat din bugetul local al municipiului Deva.

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva face apel la locatarii din imobilele sociale să respecte normele de bună conduită, astfel încât să fie creat un mediu plăcut de convieţuire.

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *