Lucrări de peste un milion de lei pentru construirea unei grădinițe la Mintia

Lucrări de peste un milion de lei vor fi executate pentru preșcolarii din Mintia. Autoritățile locale din comuna Vețel au scos la licitație contractul de execuție lucrări pentru investiția “Înființare grădiniță cu spațiu exterior de joacă, împrejmuire și racorduri la utilități în localitatea Mintia, comuna Vețel, județul Hunedoara”.  1.701.841 de lei este valoarea contractului.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor de construire a unei grădinițe în localitatea Mintia, aparținătoare comunei Vețel.

Scopul contractului de lucrări este amenajarea unui corp de clădire cu destinația grădiniță, cu o capacitate maximă de 80 de locuri, în regim de înălțime P+1E, cu suprafață construită SC=437,76 m2 și o suprafață construită desfășurată Scd= 875, 52m2. Se vor asigura utilitățile necesare obiectivului (branșament apă, racord canalizare, branșament energie electrică), se vor realiza lucrări de construcții și instalații și se vor asigura dotările necesare.

„Conform temei de proiectare, se propune construirea unei clădiri cu funcțiunea de grădiniță cu spațiu exterior de joacă, realizarea finisajelor, realizarea instalațiilor aferente (încălzire, sanitare, electrice, climatizare) și amenajarea terenului (construire împrejmuire, circulații auto și pietonale, zone verzi amenajata, spațiu de joacă)”, arată documentația.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *