Ludovic Orban: „Obiectivul nostru clar este acela de a construi Autostrada Transilvania așa cum a fost gândită”

Premierul Ludovic Orban și ministrul transporturilor, Lucian Bode, au participat la semnarea Contractului de proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea.

Ludovic Orban: „Obiectivul nostru clar este acela de a construi Autostrada Transilvania așa cum a fost gândită. Pentru guvernul pe care îl conduc, investițiile în infrastructură sunt prioritate zero și vor beneficia de alocare financiară la nivelul volumului necesar de decontare. Sunt licitații în curs pe toate tronsoanele care fac legătura între Târgu Mureș și Borș. De asemenea, aștept cu mare interes și legătura între Târgu Mureș și Brașov, ca să se finalizeze autostrada așa cum a fost ea proiectată.”

Lucian Bode: „Anul 2020 este anul Autostrăzii Transilvania!
Am participat la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru subsecțiunea 3C2: Chiribiș – Biharia, în lungime de 28,5 km, parte din Autostrada Transilvania.
La 17 ani de la semnarea contractului Bechtel, la 7 ani de la rezilierea Contractului Bechtel și 4 ani de la lansarea licitației pentru acest sector s-a semnat acest contract în valoare de 326.515.056,68 lei fără TVA cu următoarele termene de realizare – 6 luni perioada de proiectare si alte 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *