Luni, încep înscrierile pentru master la ASE București – Filiala Deva!

Academia de Studii București – Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru programul de master ”Managementul afacerilor mici şi mijlocii”, care se va desfășura în sistemul ”învăţământ de zi cu frecvenţă” și va avea o durată de doi ani.

Înscrierile încep luni, 9 septembrie 2019,  și se desfășoară până miercuri, 11 septembrie 2019, între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva (Piața Unirii, nr. 3).

Admiterea se face prin concurs. Candidaţii vor susţine un test grilă, care va are o pondere de 40% în nota finală de admitere, iar 60% din nota finală o reprezintă media obţinută la examenul de licenţă.

Testul grilă se va susţine vineri, 13 septembrie 2019, la sediul central al ASE Bucureşti, din Piaţa Romană nr. 6, sector 1, Bucureşti.

Actele necesare pentru înscriere sunt: dosar plic; diplomă de Bacalaureat şi supliment de diplomă (original sau copii legalizate); diplomă de licenţă – supliment de diplomă şi foaie matricolă (original sau copii legalizate); certificat de naştere; certificat de căsătorie (dacă este cazul); carte de identitate (copie); adeverință medicală tip; cerere de înscriere (se completează la secretariatul facultăţii); dovada plăţii taxei de înscriere (250 lei); dovada plăţii taxei de şcolarizare aferentă semestrului I (2.500 lei).

Taxa de școlarizare este 5.000 de lei/an universitar şi poate fi achitată în două rate, astfel: în zilele de 17 și 18 septembrie 2019 (50% din taxa anuală) și la începutul semestrului al doilea, în februarie 2020 (50% din taxa anuală).

Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Centrului Teritorial Deva al ASE Bucureşti (Deva, Piaţa Unirii, nr. 3) sau la numărul de telefon 0772.168.483.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *