Machete și diorame, licitate de copii pentru cadrele medicale

În aceste zile, diferența între viață și moarte o fac cadrele medicale. Cu o dotare corespunzătoare se pot salva viețile celor ce luptă cu noul coronavirus.

Copiii care participă la cercul de machete al Clubului Copiilor și Elevilor din Valea Jiului vin în sprijinul cadrelor medicale. Își scot la licitație machetele și dioramele. Banii vor ajunge la Spitalul municipal Lupeni, spital suport pentru tratarea pacienților cu coronavirus.

Pentru început 7 piese sunt scoase la licitație, cu prețuri cuprinse între 200 și 1000 lei.

Am decis, împreună cu copiii Cercului de Machete să venim în sprijinul corpului medical de la Spitalul Municipal Lupeni, dăruindu-le, sub forma unor donații, valoarea muncii noastre din ultimii ani. În acest sens, am oferit spre licitație 7 dintre lucrările noastre cu o mare valoare sentimentală. Cu toții am fost de acord să scoatem aceste machete și diorame la licitație pentru a fi alături de Eroii Spitalului Municipal Lupeni în lupta împotriva COVID-19. Cei care își adjudecă lucrările, vor primi contul Spitalului Lupeni în care se depun banii, după care lucrările vor fi livrate personal acestora (pe raza Văii Jiului) sau trimise prin curier în provincie, după ce se face dovada plății. Sperăm să fie cât mai mulți cei care, pasionați de această artă să-și dorească aceste lucrări și să fie astfel, alături de noi în această luptă cu noul coronavirus”, a declarat prof. Alin Apostoiu-Buru.

Planorul TRAIAN VUIA I, scara 1:26. Model medaliat cu premiul special „Best of Show” – cea mai bună machetă- în cadrul concursului internațional CUPA TOMIS (Modelismul ca artă), Constanța, 2018; Locul 1 la concursul internațional dedicat Centenarului la Salonul Național de Modelism Militar la Muzeul Militar Național București; Această machetă vine la pachet cu premiul câștigat. Prețul de pornire este de 1000 RON, de altfel aceasta fiind și cea mai scumpă machetă scoasă la licitație.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *