Magie și iluzionism pentru toate vârstele!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 26 ianuarie 2024, ora 17:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva la spectacolul ,,Misterele Magiei”, un spectacol de magie și iluzionism pentru toate vârstele.

„Misterele Magiei” – este unul dintre cele mai apreciate spectacole de magie pentru copii și adulți din România. Spectacolul, susținut de Magicianul Christianis vă va introduce într-o lume minunată care surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice și multiplicări, o feerie magică ce va încânta prin eleganță și rafinament, un spectacol incendiar cu tarantule, scorpioni, porumbei și papagali Ara.

Intră într-o lume plină de farmec și mister alături de magicianul Christianis și descoperă tainele magiei într-un show unde imposibilul devine posibil!

Prețul unul bilet este cuprins între 30 și 50 de lei și poate fi achiziționat cu 2 ore înainte de spectacol la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva sau online la https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/5457/misterele-magiei-deva-centrul-cultural-dragan-muntean-deva-26-ianuarie-2024

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *