Mai multe autoturisme implicate în două accidente rutiere pe DN7, în zona Sântandrei

În această dimineață pe DN7, în intervalul orar 7.40-8.35, în zona DHS și Sântandrei, s-au produs două accidente rutiere în care au fost implicate mai multe autoturisme.

„În data de 18.03.2019, în jurul orei  07:40, un bărbat în vârstă de 78 de ani,  din Deva,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula fața sa, condus de un bărbat de 35 de ani, din Orăştie. În urma coliziunii, autoturismul tamponat a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, care,  la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 31 de ani, din judeţul Alba.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a doi dintre conducătorii auto (cel în vârstă de 78 de ani şi cel de 35 de ani), precum şi a unei pasagere în vârstă de 7 ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier”, informează IPJ Hunedoara.

Al doilea eveniment rutier s-a produs tot în această dimineață, „în jurul orei 08:35, când un bărbat în vârstă de 71 de ani, din oraşul Călan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 din direcția Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr de 27 de ani, din Orăştie, pe care l-a tamponat şi l-a proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 62 de ani, din Deva”, conform informării IPJ Hunedoara.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 71 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *