Mai multe cadre medicale răsuflă ușurate. Testele la COVID-19 sunt negative

Mai multe cadre medicale de la două unități medicale din județ răsuflă ușurate. Testele pentru depistarea coronavirusului sunt negative. Este vorba de cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Vulcan.

Toți cei care au fost testați la Spitalul de la Vulcan sunt negativi. Aceasta a fost vestea cea mai bună pe care am primit-o ieri. Spitalul de la Vulcan nu este afectat, el va funcționa în parametri în perioada următoare. Rămâne îngrijorarea pentru Spitalul de la Petroșani, dar acest spital va fi repus în câteva săptămâni în funcțiune la capacitate”,a  declarat Vasilică Potecă într-o intervenție telefonică la Mondo TV.

Testările au fost necesare după ce tânăra de 26 de ani din Valea Jiului a ”omis” să anunțe cadrele medicale că se află, teoretic în izolare, și s-a plimbat pe la două spitale din întreg județul.

Testările de la Spitalul de Boli Infefcțioase din Vulcan au fost făcute după ce o pacientă în vârstă de 58 de ani a  fost internată, la Compartimentul de Îngrijiri Paliative, dar asta după ce două zile, în data de 5 și 6 martie a fost colegă de salon cu ”pacienta zero” din Valea Jiului, la Secția de Neurologie a Spitalului de Urgență Petroșani.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *