Mai multe poduri din județ vor fi reparate

CNAIR a lansat mai multe proceduri de achiziții servicii de proiectare pentru 25 de poduri din zona de activitate a DRDP Timișoara, în cadrul proiectului „Elaborare/actualizare documentații tehnice pentru 58 de poduri amplasate pe rețeaua rutieră națională”. Obiectivele sunt finanțate din fonduri europene și se află în diverse faze ale documentației (expertiză tehnică, studiu de fezabilitate, DALI – documentație avizare a lucrărilor de intervenție).

În județul Hunedoara, au fost depuse documentele necesare licitațiilor pentru poduri de pe DN 66A pârâul Sterminos – Uricani, DN 7 Simeria, DN 7 Mintia, DN 68A pârâul Dobra, DN 68A Lăpușnic, DN 74 Buceș.

Un alt proiect important este în județul Arad, însă îi vizează și pe conducătorii auto hunedoreni care vor să ajungă la Oradea. Astfel, în județul Arad, sunt planificate lucrărila pe DN 79A Vârfurile.

Pînă în data de 16 februrarie se pot depune ofertele.

Valoarea totală a contractului este de 2.639.488 lei, aici fiind incluse proiectele pentru toate județele din zona de activitate a DRDP Timișoara.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.