Mai mulți șoferi cu vârste cuprinse între 19 și 58 de ani, prinși sub influența drogurilor, în câteva ore

În urma unor acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri hunedoreni, în zi de duminică, 15 octombrie 2023, pe drumurile din municipiul Hunedoara, au fost depistați o serie de șoferi care se aflau în trafic sub influența substanțelor psihoactive. Iată, mai jos, exemplele date de polițiști:

 

„În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 17:05, un bărbat de 31 de ani,  din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, din Hunedoara.

În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Hunedoara.

În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 18.10, polițiștii au oprit în trafic un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Hunedoara.

În data de 15 octombrie 2023, la ora 17.45, un bărbat de 58 de ani,  din Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism.

În data de 15 octombrie 2023, la ora 20:15, un bărbat de 35 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carpați, din municipiul Hunedoara.

În data de 14 octombrie 2023, în jurul orei  15:40, polițiștii Biroul Rutier Petroșani au oprit în trafic,  pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani,  motocicleta  condusă de un tânăr de 26 de ani,  din Lupeni.”

Potrivit IPJ Hunedoara, toți acești șoferi au fost testați cu aparatele test-drug din dotare, unde ar fi reieșit o posibilă prezența a substanțelor psihoactive însă, pentru determinarea exactă a consumului conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice. În toate aceste cauze, oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *