Maia Morgenstern și Carmen Tănase vin la Deva cu o comedie fabuloasă

Maia Morgenstern și Carmen Tănase vă invită la ”Cocktail” – marți, 26 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva!

O petrecere magică, menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei fermecătoare și pline de viață care decid să refuze rutina și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând într-o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că niciodată nu e prea târziu pentru iubire.

Flavia și Gianna sunt două prietene care împart de câțiva ani același apartament, după divorțul de foștii soți, dar nu au aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice. Cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, iar pentru ieșirea din rutină – spălatul vaselor. Alcoolul nu este o soluție, iar nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși, un cocktail are puterea să schimbe totul!

Marea surpriză nu se va lăsa așteptată, dar consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile!

Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 lei și 100 lei – în funcție de locul ocupat în sală, și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00 sau online, de pe Startickets.ro, Ticketstore.ro, Bilete.ro, Blt.ro, Mystage.ro și Bilet.ro.

Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numerul de telefon 0721.055.037.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *