Mascații în misiune de suflet

Poliţiştii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara au oferit sprijin material unor familii din Deva şi Orăştie, care nu au posibilitatea de a le oferi copiilor cele necesare, pentru masa de Crăciun. Este vorba despre o familie monoparentală din municipiul Deva care are trei copii ce suferă de autism şi o familie cu trei copii, din municipiul Orăştie (foto), cu posibilități materiale reduse.

În pofida dificultăţilor materiale, copiii celor două familii merg zilnic la şcoală şi obţin rezultate foarte bune la învăţătură.

Nu au fost uitaţi nici bunicii care trăiesc izolaţi, în satele de munte din Ţinutul Pădurenilor

„Sărbătoarea Naşterii Domnului constituie un motiv de bucurie spirituală pentru cei mai mulţi dintre noi, dar şi un moment în care ne aducem aminte de cei mai puţin favorizaţi, care îşi trăiesc viaţa în condiții materiale precare, singuri şi abandonaţi. Pentru familiile sau persoanele din zone izolate şi greu accesibile ale judeţului, perioada de iarnă poate constitui o încercare peste care vor trece cu dificultate” – consideră comisarul şef de poliţie Bârlea Ovidiu Gabriel, şeful I.P.J. Hunedoara.

Şeful poliţiştilor hunedoreni s-a deplasat personal în satele din Ţinutul Pădurenilor (Muncelul Mic), unde,  alături de poliţişti, a participat la o acţiune umanitară destinată vârstnicilor care trăiesc izolaţi şi îşi procură cu dificultate cele necesare traiului, mai ales în perioada de iarnă. Acestora, poliţiştii le-au oferit, de asemenea, alimente de primă necesitate şi haine.

Prin acţiunile lor, poliţiştii hunedoreni speră să aducă o rază de speranţă, în prag de Sărbătoare, şi celor mai puţin norocoşi dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *