Și fără permis și cu mașini neîmatriculate corespunzător

Sămbătă seara, în municipiul Hunedoara, polițiștii Biroului Rutier au observat în trafic, pe strada Dumitru Merticariu, un autoturism care circula fără a avea montate plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

La  vederea poliţiştilor,  conducătorul auto a oprit maşina și a fugit (împreună pasagerii). În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de un hunedorean de 25 de ani, care nu a deține permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit, în urma verificărilor, că autoturismul respectiv nu este înmatriculat în circulație.

Un alt caz a fost descoperit de poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș.La data de 02.03.2019, în jurul orei 19:15,  polițiștii au oprit în trafic un  autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Brad, care se deplasa pe DN 76, pe raza comunei Șoimuș. În urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare care corespund unui alt autoturism (autoturismul condus de femeie figurează înmatriculat în Italia).

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.