Măști de protecție fabricate în județul Hunedoara

O firmă din județul Hunedoara a început producția de măști de protecție împotriva infecției cu COVID 19. Societatea din Călan produce articole medicale de câțiva ani de zile pe care le distribuie în întreaga lume.

” S.C. CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L. a început activitatea având ca scop producția, importul și distribuția de articole medicale. După o perioadă de acomodare și tatonare, a fost stabilită în mod mai clar directia de dezvoltare: productia de consumabile pentru blocurile operatorii, ambulatorii de specialitate, A.T.I., campuri și seturi chirurgicale sterile de unică folosință, halate chirurgicale, halate pacient și vizitatori etc. Colaborarea cu importanți producători europeni, dezvoltarea unei echipe de vânări profesioniste si a unui departament logistic eficient, au adus CORAMED MP în poziția de a fi una dintre cele mai cotate firme din acest domeniu. Coramed MP este astăzi o companie producătoare 100 % românească, ce activează în domeniul produselor medicale , în regiunea Transilvaniei, România. Diversitatea ofertei care acoperă complet necesitatea oricărui client, flexibilitatea în cazul comenzilor speciale, profesionalismul și amabilitatea personalului au făcut din CORAMED MP, furnizorul exclusiv sau principal al majorității instituțiilor medicale din Romania”, se arată în descrierea societății.

Situația actuală prin care trece atât județul nostru cât și întreaga țară a impus o serie de măsuri urgente pentru combaterea răspândirii virusului.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *