Matei Corvin a câștigat „Cupa BIG a liceelor la fotbal” în sală

Aseară s-a încheiat cea de-a IX-a ediție a „Cupa BIG a liceelor la fotbal” în sală, competiție care a fost transmisă, integral, la postul de televiziune INFO HD.

În ultima zi a întrecerilor de la Sala Sporturilor din Deva s-au desfășurat partidele care au stabilit clasamentul final.

În “finala mică“, pentru ocuparea locurilor III-IV, s-au întâlnit echipele care au pierdut în penultimul act al competiției, respectiv Colegiul Național „Decebal” din Deva și colegiul tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. După o primă repriză echilibrată, în care nu s-a înscris ninciun gol, devenii s-au dezlănțuit după pauză și, grație unui hatt-trick al lui Mălin Mihuț (22, 26 și 33) și a reușitei lui Dragoș Danciu (24), s-au impus, în final, cu 4-0, și, în urma acestui rezultat, au ocupat poziția a treia la cea de-a IX-a ediție de la „Cupa Liceelor BIG FM” la fotbal în sală.

Cel mai așteptat meci a fost, bineînțeles, marea finală, în care s-au întâlnit, respectând calculele hârtiei, favoritele întrecerii, fiind vorba despre deținătoarea titlului, Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, și Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara. Prima repriză a fost destul de echilibrată, cei de la “Matei Corvin” intrând la vestiare cu un avantaj minim, de 1-0, scorul la pauză fiind stabilit de golul reușit de Flavius Iacob (9). În partea secundă hunedorenii și-au mărit avantajul, prin Darius Bularda (27), însă devenii au redus din handicap repede, grație reușitei lui Bogdan Pieptea (29) și părea că partida este relansată. Nu a fost, însă, așa, deoarece echipa din Hunedoara a reușit un final de meci de excepție, în care a înscris de trei ori, prin Daniel Chelemen (32), Flavius Iacob (33) și Adrian Marinca (37) și a câștigat cu scorul de 5-1. În urma acestui rezultat, cei de la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara au câștigat în acest an „Cupa BIG a liceelor la fotbal” la fotbal în sală, impunându-se pentru a doua oară în competiție.

 

Claudiu POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.