Materiale didactice pentru învățământul special

Consiliul Județean Hunedoara a lansat o licitație importantă pentru achiziționarea de materiale didactice și echipamente digitale destinate unităților de învățământ special din județ. Acest demers vine în sprijinul educației și dezvoltării personalizate a elevilor din Centrul școlar pentru educație inclusivă „Rudolf Steiner” din Hunedoara și Centrul de Pedagogie Curativă din Simeria.

Valoarea contractului pentru această achiziție se ridică la 1.394.600 lei. Prin acest demers, se urmărește dotarea corespunzătoare a sălilor de clasă, a laboratoarelor și a cabinetelor școlare cu materiale didactice moderne și mobilier adecvat, precum și cu echipamente digitale de ultimă generație.

Această inițiativă evidențiază angajamentul autorităților locale pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare și integrare a elevilor cu nevoi speciale. Investiția în educație este crucială pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a fiecărui elev, asigurându-le acestora accesul la resurse și tehnologii moderne, care să le faciliteze parcursul educațional și integrarea în societate.

Prin intermediul acestui contract, se deschide calea către o educație mai inclusivă și adaptată nevoilor specifice ale fiecărui copil, contribuind astfel la construirea unei societăți mai echitabile și mai empatică.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *