Medic hunedorean, răpus de noul coronavirus

Un medic hunedorean a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba de medicul Marinela Feier. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Brad.

„Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut in seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desavârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!”, spune Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Cazacu a explicat ulterior că medicul, care urma să împlinească luna viitoare 70 de ani, a fost diagnosticată în 8 aprilie, când a fost transferată la Cluj. Conform primarului, a fost făcută anchetă epidemiologică în acest caz, iar personalul spitalului care a intrat în contact cu doctoriţa a stat în izolare la domiciliu.

Este al treilea medic din țară care își pierde viața din cauza noului coronavirus.

Luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe de 68 de ani din Botoşani, tot din cauza coronavirusului. De asemenea, săptămâna trecută a murit din cauza COVID-19 un medic de 62 de ani din Constanţa.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.