Mesajul generalului (r) Vasile Bârea pentru rezervişti şi militarii activi

Astăzi, la Deva, domnul general (r) Vasile Bârea, în calitate de reprezentant al Partidului Naţional Democrat (PND), a declarat susţinerea sa şi a PND pentru Florin Oancea, candidatul PNL pentru Primăria Deva. Cei doi au participat la o conferinţă de presă la sediul organizaţiei Deva a PNL.

Invitat în emisiunea EDIŢIE SPECIALĂ, de la Info HD, domnul general (r) Vasile Bârea a adresat un mesaj colegilor săi:

„Pe 25 octombrie, Armata României aniversează 73 de ani de cînd a fost eliberată ultima brazdă de pămînt, la Carei, pe 25 octombrie 1944. Acea dată a fost stabilită ca Ziua Armatei Române. Iar pe 3 noiembrie, vînătorii de munte împlinesc 101 ani.

Cu acest prilej, aş dori să le transmit şi eu colegilor, tuturor rezerviştilor, dar şi activilor, ofiţeri, subofiţeri, maiştri militari, personal civil şi pentru toţi cei care, acum, sunt baza Armatei, militarii profesionişti, angajaţi profesionişti, să le transmit LA MULŢI ANI, multă sănătate şi realizări deosebite în activitatea lor.

Şi pentru că tot suntem acum la o emisiune politică, i-aş îndemna pe cei din Deva să participe la vot, să-şi exprime acest drept pe care îl au, indiferent cu cine merg. Important este să meargă la vot, pentru că legitimitatea primarului care va fi ales este dată şi de numărul de voturi pe care le obţine.”

emisiunea EDIŢIE SPECIALĂ poate fi urmărită, integral, aici:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *