Mihai Leu, invitat la CNS Cetate Deva

Pilotul de raliu și fostul campion de box, Mihai Leu, va fi, mâine, invitat de onoare la CNS Cetate Deva. Acesta le va vorbi elevilor în cadrul programului național ”Campionii României în școală, liceu și universitate” Întâlnirea elevilor de la CNS ”Cetate” Deva cu Mihai Leu va avea loc mâine, 9 mai 2018, la ora 12.00.

Programul național ”Campionii României în școală, liceu și universitate” își propune să aducă în școli, licee și universități personalitățile sportive românești pentru a prezenta importanța sportului și a educației fizice în dezvoltarea armonioasă și pentru a inspira campionii de mâine.

Proiectul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu Guvernul României, Ministerul Educației Naționale prin Inspectoratele Școlare Județene și Universități, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agerpres, Televiziunea Română și Radio România.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *