Mii de hunedoreni au rămas fără curent electric

În urma fenomenelor meteo periculoase, caracterizate de precipitații mixte și intensificări ale vântului în zona montană, ce au afectat o mare parte din județul Hunedoara au fost parțial nealimentate cu energie electrică un număr de 70 localități din 21 unități administrativ teritoriale, fiind afectați 6206 consumatori.

Pe tot parcursul nopții 6 echipaje ale distribuitorului de energie electrică au acționat pentru remedierea avariilor.

În această dimineață mai erau afectate 47 de localități din 16 UAT, 3019 consumatori nefiind alimentați cu energie electrică. Echipele de intervenție acționează în zonele afectate până la remedierea tuturor avariilor.

Începând cu ora 08:20, un echipaj din cadrul ISU Hunedoara cu o autoșenilată, un ofițer și 2 subofițeri în colaborare cu 2 membri ai Salvamont Hunedoara cu un autoturism de teren și un ATV acționează în sprijinul Enel, pentru remedierea avariei la linia de transport energie electrică din satul Vadu Dobrii, comuna Bunila.

La nivel județean, circulația rutieră s-a desfășurat în condiții de iarnă, echipajele SDN și Drumuri Județene intervenind pentru îndepărtarea stratului de zăpadă depus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *