Minerul mort în accidentul de la Lupeni va fi înmormântat de ziua lui 

Minerul mort în accidentul de la Mina Lupeni va fi îngropat chiar de ziua lui! Bărbatul urma să împlinească duminică 40 de ani. Are doi copii, iar mesajele de condoleanţe au început să apară pe pagina de socializare a soţiei. Între timp, inspectorii de muncă vor să vadă ce a declanşat surparea din mină, iar autorităţile caută soluţii pentru ajutorarea familiilor.

Iuliu Lucian Codlean ar fi împlinit duminică 40 de ani. Are doi copii: o fetiţă de 11 ani şi un băieţel de doi ani şi jumătate. În loc să-i pregătească aniversarea, familia se ocupă de înmormântare. Soţia sa, Ionela a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de fecebook: „Ştirea că fiinţa iubită a plecat brusc din viaţa ta, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere, tristeţe şi şoc şi nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul lui s-a oprit aici. Ai fost, ești şi vei rămâne în inimile noastre. NU TE VOM UITA SOȚIA SI COPII”

Accidentul de la Mina Lupeni a avut loc joi, chiar înainte de ora 14, într-un front de lucru relativ nou. Autorităţile spun că erau 11 mineri în acea zonă când au început să se prăbuşească grinzile, dar grămada de pământ a prins doar trei bărbaţi.

Laura OANĂ

Un comentariu la „Minerul mort în accidentul de la Lupeni va fi înmormântat de ziua lui 

  • 6 octombrie 2017 la 14:38
    Permalink

    din pacate mina ucide din nou.nimeni nu intelege mai bine ca mine vaduva cu trei copii cu sotul mort in mina acum 8 ani durerea acestei femei dumnezeu sa-l ierte !sotiei sa-i dea dumnezeu putere

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *