Ministrul Economiei anunţă că au început plăţile pentru programul Start-Up Nation

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunţat vineri că au început plăţile pentru programul Start-Up Nation, ediţia 2018, în ultima săptămână fiind plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane lei.

„Am început şi plăţile pentru programul Start-Up Nation. Subliniez că e vorba de o măsură de ajutor a statului român, care s-a făcut după ureche şi astfel s-a ajuns la situaţia în care plăţile sunt întârziate cu mai bine de 2 ani. Am decis să plătim datoriile celorlalte guvernări, care în loc să trateze just o măsură pentru antreprenoriat, doar au mimat deschiderea către mediul de afaceri, în scopuri pur de imagine politică”, scrie ministrul, pe Facebook.

Astfel, într-o singură săptămână (29 martie – 2 aprilie), au fost plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane lei.

„Bugetul alocat anul acesta reparării programului este de 642 milioane de lei. Continuăm să plătim promisiunile statului către mediul de afaceri”, adaugă el.

Plăţile au fost făcute în ordinea deconturilor care au întrunit toate condiţiile de eligibilitate şi au prezentat documentaţia completă, în limita deschiderilor bugetare disponibile până la acest moment.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *