Întâlnire cu Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu

Am participat astăzi, 17 iunie 2022, la întâlnirea cu Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, aflat în vizită de lucru la Deva.

La întâlnire au fost prezenți Lucian Ioan Rus, Secretar de Stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian și subprefectul Szell Lorincz, primari din județ, operatori din turism și oameni de afaceri.

 

Discuțiile s-au axat în principal pe pachetele de programe pregătite și derulate de minister, finanțarea acestora, promovarea și dezvoltarea sustenabilă a turismului și a mediului de afaceri.

 

Întâlnirea a fost interactivă, participanții i-au adresat ministrului numeroase întrebări și i-au expus problemele pe care le întâmpină.

Domnul ministru le-a oferit răspunsuri și informații detaliate despre modul de funcționare a ministerului.

 

Subiectele abordate au vizat: linii de finanțare, dezvoltarea domeniului schiabil, sprijinirea stațiunilor balneare, ecoturismul, îmbunătățirea calității ofertei României la târgurile de turism etc.

 

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului în parteneriat cu administrațiile publice locale,  cu mediul antreprenorial vor identifica cele mai bune soluții de dezvoltare a turismului și a mediului de afaceri din județul Hunedoara.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *