Minoră de 15 ani, dată dispărută

UPDATE – În urma activităților investigative desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, în data de 30 iunie 2022, aceștia au depistat minora, nefiind victima niciunei infracțiuni.

Astăzi, 29 iunie 2022, în jurul orei 19:20, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată despre faptul că minora Mozeş Alexandra, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la o casă de tip familial din Uricani, în data de 24 iunie 2022, în jurul orei 17:15, fără permisiunea reprezentanților instituției şi nu a mai revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, constituție robustă, ten măsliniu, păr brunet, până la umeri, nu are cicatrici, tatuaje şi nici cercei.

În momentul plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu o pereche de colanți de culoare neagră, un maiou de culoare gri şi o pereche de pantofi sport de culoare portocalie.

În cauză, polițiștii constituit o echipă operativă care desfășoară activități specifice în vederea identificării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.