Aţi văzut-o? Minoră dispărută de acasă, căutată de politiști

În data de 12.09.2018, în jurul orei 09:20, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, STANCIU DIANA VALENTINA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în data de 29.08.2018 şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, de această dată a plecat de acasă împreună cu un tânăr pe care îl cunoştea, neavând asupra sa bunuri sau valori.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 40 kg, ten măsliniu, păr castaniu, scurt, ochii căprui, iar la data plecării voluntare era  îmbrăcată cu pantaloni jeans, scurți, de culoare roz, un tricou sport roz si o pereche de pantofi sport de pânză, de culoare albă.

Poliţiştii, ca urmare a sesizării, au demarat o serie de activităţi investigative şi de cercetare, în vederea găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi la nivel național.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

BIROUL DE PRESĂ IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *