Minoră dispărută de o săptămână, fără ca familia să anunțe poliția

Aţi văzut-o? La data de 19 ianuarie a.c., Poliția Oraşului  Petrila a fost informată de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Petrila cu privire la faptul că, deplasându-se la domiciliul minorei DĂJIC SIMONA-SIDONIA (foto), în vârstă de 14 ani, din Petrila, în vederea efectuării unei anchete sociale, au constatat că aceasta a plecat voluntar de acasă în data de 13.01.2022 (fără ca familia minorei să sesizeze Poliţia cu privire la acest fapt).

Poliţiştii au stabilit că minora, care obișnuiește frecvent să plece voluntar de la domiciliu, la momentul ultimei plecări purta următoarele accesorii de vestimentație: pantaloni jeans de culoare albastru/albi deschis (model cu mai

multe tăieturi la nivelul coapselor), pantofi sport de culoare roz/gri, șapcă de culoare neagră, cu un semn de culoare albă.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1.65  m, greutate 70 kg., ochi căprui, păr vopsit negru (natural fiind blondă), lung până la nivelul coatelor, forma feței alungită, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *