Minori dispăruți de la domiciliu

În data de 16.01.2018, în jurul orei 20:00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat doi hunedoreni care  au sesizat faptul că minorii Chirea Claudia Maria (foto) şi Chirilă Marius Beniamin (foto), ambii în vârstă de 15 ani (care au o relație de prietenie cu care părinţii nu sunt de acord), nu am mai revenit la domiciliile lor, după terminarea cursurilor şcolare. De asemenea, părinţii au mai relatat că ieri, în jurul orei 15:45, mamele celor doi minori i-au văzut pe aceștia pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Hunedoara, însă, la vederea acestora, minorii au fugit printre blocuri.

Semnalmentele minorei: înălțime: 1,55-1,60 m, greutate: 45 kg, păr lung, șaten, vopsit blond de la jumătate spre extremități.

La data plecării voluntare de la domiciliu, minora purta o geacă din fâș de culoare mov, cu motive florale, prevăzută cu glugă, pantaloni tip blue-jeans elastici, de culoare bleu deschis şi pantofi sport, de culoare roz deschis.

Semnalmentele minorului: înălțime: 1,83 m  constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față ovală.

Îmbrăcăminte, la data plecării voluntare de la domiciliu: geacă de fâș de culoare vișinie, având glugă cu blană, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru deschis şi încălțăminte tip sport de culoare neagră.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat cercetări şi activităţi de căutare a minorilor, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale şi a consemnului la frontieră.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze  celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

Biroul de presă- IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *